Oktatások

M E G

A K A R O D

ISMERNI A

TITKUNKAT?

Tetszenek a SZÉPSÉG-GYÁR PILLÁK?

Szeretnél TE is SZÉPSÉG-GYÁR LÁNY lenni?

LASSSSÚÚÚÚÚ VAGY?

Összezavarodtál?

Kialakult képzéseket keresel, amelyek már BIZONYÍTOTTAK?

Kíváncsi vagy a TRÜKKJEINKRE?

MEGVÁLASZOLATLAN kérdéseid vannak?

TÚL nagy a zaj számodra az interneten, és képtelen vagy megtalálni a helyes utat?

Unod, hogy elsőre mindig olyan hihetően hangzanak a lózungok, de aztán kiderül, hogy tudás és tapasztalat nélküli puffogtatások?

VALAMI MÁS... VALAMIÉRT KÜLÖNLEGES... EGYSZERŰEN ÖSSZETÉVESZTHETETLEN... Azonnal felismerhető stílus! Nos igen, ezek vagyunk mi, SZÉPSÉG-GYÁR PILLAÉPÍTŐK!

A Szépség-gyárban végzett szempillaépítők magasan ívelő karrierjükkel, szakmai tudásukkal és szolgáltatásorientált látásmódjukkal mára egy olyan szintet hoztak létre, melynek egyenes következménye, hogy a vendégek Szépség-gyár Lányokat keresnek, és várnak arra, hogy időpontot kapjanak hozzájuk.

A mi legfontosabb küldetésünk, hogy olyan szempillaépítők kerüljenek a piacra, akik képesek megfelelően használni a saját fejlesztésű technikáinkat és az ezekhez készített anyagainkat, birtokukban van az a tudásalap, amit évek során halmoztunk fel, és váltunk ismertté vele a szempillaépítés világában.

Mit kell tudnod a jelentkezés előtt?


Jelenleg négyféle képzéstípus közül választhatsz: 1 napos, 2 napos, 3 napos - VIP képzés Tornyi Szaszával -, illetve 1 hónapos - VIP mentoring program Tornyi Szaszával - 

Az 1 napos tanfolyamokon 1-1.5 órás elméleti rész megbeszélése után a tanuló által hozott modellen való gyakorlás következik, mindez az adott időintervallumon belül. 

A 2 napos képzéseink esetében az első - elméleti - rész online kerül megtartásra, minden esetben Tornyi Alexandra előadásában külön egyeztetett időpontban, időtartama 1.5-2.5 óra, majd a második - gyakorlati - részre pedig a választott helyszínen és időpontban kerül sor, ez a nap kizárólag a GYAKORLATRÓL szól, a szett teljes megépítéséig tart. 

A 3 napos VIP - egyszemélyes- képzés Tornyi Alexandrával a Szépség-gyár technikáinak bármely szintjén elérhető. Felépítése 3X8 óra, melyből az elméleti oktatás az első napon kerül megtartásra. Mindhárom napra szükséges modellt biztosítani.

Az 1 hónapos VIP -egyszemélyes- mentoring program  Tornyi Alexandrával a Szépség-gyár technikáinak bármely szintjén elérhető. Felépítése: 1 hónapon keresztül heti 1 kontakt oktatás előre egyeztetett időpontban Budapesten vagy Tatabányán és heti 1 online meeting, az addigi gyakorlások elemzésével, tanácsadással.

1 és 2 napos oktatásaink maximum 2 fős csoportokban jelenleg a következő helyszíneken érhetők el: 

Budapesten és Tatabányán Tornyi Alexandra, Miskolcon Mezei Alexandra közreműködésével sajátíthatjátok el a Szépség-gyár metódusát, technikáit.
JELENLEG ELÉRHETŐ, TELJESEN MEGÚJÚLT KÉPZÉSEINK


- TORNYI ALEXANDRA személyes mentoring programja: KEZDŐ - Alapok megismerése-, HALADÓ - Light Dúsítások- és EXPERT - Extrém Volume technika- szinten. 

Mindhárom program esetében: 1 hónap | Heti 1 kontakt oktatás | Heti 1 óra online tanácsadás | vizsgamunka - 550 000.- 

A személyreszabott mentoring program a választott szempilla építői szinten magában foglal mindent, amire szüksége van a tanulónak. Azoknak a jelenlegi, vagy jövendőbeli pillásoknak készült, akik stabilan eldöntötték, hogy nem álmodoznak és bámészkodnak tovább, hanem saját kezükbe veszik fejlődésük sorsát. Ha nem csak képzelegsz arról, hogy jó dolog pillásnak lenni, komolyan veszed magad, az elképzeléseidet, hajlandó vagy idő, energia és pénzforrást belefektetni, akkor ez a te képzésformád. Bármely szinten foglalható az első csipeszfogástól a tökéletes 7D lashfan elkészítéséig, az elméleti tananyag megbeszélése egy előzetes online meetingen történik. Ezt követően hetente egy kontaktképzés szükséges minden esetben modellel, illetve heti 1 órás online megbeszélés az elkészített feladatok elemzésével, a hibák feltárásával, problémamegoldással, a negyedik héten vizsgamunkával. Ezen időpontok minden esetben előre egyeztetettek, mely a foglalást követően meg is történik.

- TORNYI ALEXANDRA személyes programja: Szépség-gyár VIP képzés bármely szempillaépítői szinten: KEZDŐ - Alapok megismerése-, HALADÓ - Duplázott technika- vagy EXPERT - Volume technika- szinten, mely 3 teljes nap, 3X8 óra időtartam - 190 000.- /A program 3 teljes napon 8:00-16:00 között tart, modell mindhárom napra szükséges/

Az egyszemélyes, 3 napos VIP képzés, ahogy neve is elárulja 3 teljes napon át tart, és bármely szinten foglalható. Az elméleti rész megbeszélése az első napon történik érkezést követően, a továbbiakban mindhárom napon egy-egy teljes szett elkészítése a választott szinten a hozott modellen.  Részleteket a téged érdeklő szint leírásánál olvashatsz, de kérésre küldünk tájékoztatót.

- Szépség-gyár KEZDŐ - Alapok megismerése - 2 napos képzés - 100 000.- /Első nap Elmélet Tornyi Alexandrával ONLINE, második nap a választott helyszínen a teljes szett megépítéséig tartó gyakorlati nap/

A Szépség-gyár KEZDŐ - Alapok megismerése - képzésünkön a tanuló megkapja a nélkülözhetetlen, teljeskörű ALAP tudástárunkat, megismeri és használatba is veszi az összes, aktuálisan a piacon elérhető metódust, anyagot, kiemelten koncentrálva a PRE/PROMADE szempillákra és az UV technológiás építésre, melyekkel már kezdőként magas szintű szetteket tud építeni. Felfedezi az újításokat, ezzel nagy előnyre tesz szert fejlődésének szakaszaiban, szakmai előre tervezése során. Az elméleti rész online átadása megkönnyíti számára, hogy a gyakorlati napon teljes mértékben ezen ismeretek alkalmazására tudjon koncentrálni, kitűzött cél, hogy a tanuló ebben a szakaszban már önállóan elkészítsen egy vállalható szettet modelljének.

- Szépség-gyár KEZDŐ - Alapok megismerése - 1 napos, 5 órás képzés - 65 000.- /A program 8:00-13:00 között tart, 1-1.5 órás elméletet követően gyakorlással fejeződik be/ 

A Szépség-gyár KEZDŐ - Alapok megismerése - képzésünkön a tanuló megkapja a nélkülözhetetlen, teljeskörű ALAP tudástárunkat megismeri és kipróbálja az összes, aktuálisan a piacon elérhető metódust, anyagot, kiemelten koncentrálva a PRE/PROMADE szempillákra és az UV technológiás építésre, melyekkel már kezdőként magas szintű szetteket tud építeni. Felfedezi az újításokat, ezzel nagy előnyre tesz szert fejlődésének szakaszaiban, szakmai előretervezése során.  Az elméleti rész átadása hozzávetőlegesen 1-1.5 órás, az iránymutató időtartama ennek a képzésünknek 5 óra, de oktatásaink személyre szabottak, így előfordulhatnak időbeni csúszások, ezzel érdemes számolni!


- Szépség-gyár HALADÓ - Light Dúsítások - program 2 napos képzés - 115 000.- /Első nap Elmélet Tornyi Alexandrával ONLINE, második nap a választott helyszínen a teljes szett megépítéséig tartó gyakorlati nap/

A Szépség-gyár HALADÓ - Light Dúsítások - képzésünkön a tanuló megkapja a nélkülözhetetlen, teljeskörű ALAP tudástárunkat, ha nem nálunk kezdte meg szempillaépítői tanulmányait, megismeri a "perfekt FRAME" titkait, a szintezés és rétegezés szabályait, jelentőségeit, a szem- és arcformához megfelelő szettek tervezését, "fájdalompontjainak" megoldását /belső szemzug, telítettség, irányítás stb/. Elsajátítja a volumenizálás kezdő lépéseit, a szálankénti építés és a tincskészítés különböző módjait, megismeri és használja is az összes, aktuálisan a piacon elérhető metódust, anyagot, beleértve a PRE/PROMADE szempillákat és az UV technológiás építést, ezzel nagy előnyre tesz szert szakmai megítélésében. Az elméleti rész online átadása megkönnyíti számára, hogy a gyakorlati napon teljes mértékben ezen ismeretek alkalmazására tudjon koncentrálni, kitűzött cél, hogy a tanuló ebben a szakaszban önállóan megépítsen dúsító technikával egy Szépség-gyár szempilla szettet.

Szépség-gyár HALADÓ - Light Dúsítások - program 1 napos, 6 órás képzés - 75 000.- /A program 8:00-14:00 között tart, 1-1.5 órás elméletet követően gyakorlással fejeződik be/

A Szépség-gyár HALADÓ - Light Dúsítások - képzésünkön a tanuló megkapja a nélkülözhetetlen, teljeskörű ALAP tudástárunkat, ha nem nálunk kezdte meg szempillaépítői tanulmányait, megismeri a "perfekt FRAME" titkait, a szintezés és rétegezés szabályait, jelentőségeit, a szem- és arcformához megfelelő szettek tervezését, "fájdalompontjainak" megoldását /belső szemzug, telítettség, irányítás stb/. Elsajátítja a volumenizálás kezdő lépéseit, a szálankénti építés és a tincskészítés különböző módjait, megismeri és használja is az összes, aktuálisan a piacon elérhető metódust, anyagot, beleértve a PRE/PROMADE szempillákat és az UV technológiás építést, ezzel nagy előnyre tesz szert szakmai megítélésében. Az elméleti tudásanyag átadását követően a gyakorlat következik, iránymutató időtartama a képzésnek 6 óra, de képzéseink személyre szabottak, így érdemes számolni időbeni csúszással.

- Szépség-gyár EXPERT - Extrém Volume technika 2 napos képzés - 150 000.- /Első nap Elmélet Tornyi Alexandrával ONLINE, második nap a választott helyszínen a teljes szett megépítéséig tartó gyakorlati nap/

A Szépség-gyár EXPERT - Extrém Volume technika - képzésünkön a tanuló korábbi munkáinak elemzése az alap, ahonnan indul az oktató, szükség esetén alkalmazhatnak elméleti ismétlést, visszanyúlást kezdő problémák megoldásához, anyagismerethez, használathoz, de optimális esetben ezen a szinten erre már nincs szükség. A feladat tökéletesíteni az építést, irányítást, rétegezést, tincsalkotási készséget akár extrém dússágú lash fanokig, "tüskék" készítése Kardashian vagy Weet effekt pillákhoz, megismerni a különböző trend formaszettek /Kardashian, weet, eyeliner, stb/ helyes építésének titkait, előnyeit, esetleges hátrányaitAz elméleti tudásanyag online átadásának köszönhetően a tanuló a gyakorlati oktatás során minden energiáját a tincsezésre és a speciális volume építésre tudja fordítani, kitűzött cél, hogy a résztvevő önállóan megépítsen egy tökéletes "extrém" volume pillasort az általa választott stílusban, ha az idő engedi, akkor ennek a telefonnal történő befotózása is megtörténik.

Szépség-gyár EXPERT - Extrém Volume technika 1 napos, 7 órás képzés - 110 000.- /A program 8:00-15:00 között tart, 2-2.5 órás elméletet, tincsezést követően gyakorlással fejeződik be/

A Szépség-gyár EXPERT - Extrém Volume technika - képzésünkön a tanuló korábbi munkáinak elemzése az alap, ahonnan indul az oktató, szükség esetén alkalmazhatnak elméleti ismétlést, visszanyúlást kezdő problémák megoldásához, anyagismerethez, használathoz, de optimális esetben ezen a szinten erre már nincs szükség. A feladat tökéletesíteni az építést, irányítást, rétegezést, tincsalkotási készséget akár extrém dússágú lash fanokig, "tüskék" készítése Kardashian vagy Weet effekt pillákhoz, megismerni a különböző trend formaszettek /Kardashian, weet, eyeliner, stb/ helyes építésének titkait, előnyeit, esetleges hátrányait. Az elméleti tudásanyag megbeszélése és a tincsezési, lash fanolási gyakorlatok után a tanuló az általa választott stílusban elkészíti modelljének a  speciális pillasorát, ha az idő engedi, akkor ennek a telefonnal történő befotózása is megtörténik. A teljes képzés tervezett időtartama 7 óra, de mivel képzéseink személyre szabottan történnek, így előfordulhatnak csúszások időben, érdemes ezzel számolni.


- Szépség-gyár Volume - MESTER - képzés, 3 teljes nap, 3X8 óra időtartam - 190 000.- /A program 3 teljes napon 8:00-16:00 között tart, modell mindhárom napra szükséges/

Ez az egyszemélyes képzés gyakorlatilag magában foglal mindent, ami a dúsítással, volumenizálással kapcsolatos: témái, menete a teljesség igénye nélkül - tincsalkotási típusok előnyei-hátrányai, extrém formák, színek alkalmazása, mindaz a tudásanyag, amely az EXPERT képzésünkön átadásra kerül kiegészítve egyéb, nem feltétlenül szalonszett szintű információkkal, nagyon kemény gyakorlattal, melynél minden nap modellel kell érkezni és szettjüket megépíteni az előre eltervezett témához szabottan. Tematikus projektek felépítése a látvány elképzelésétől, annak modellre szabásáig, sminkeléséig, majd telefonnal történő befotózásáig. A tervek már a foglalást követően online elkezdődnek a modellek fotóinak elemzésével, így felkészültebben lehet nekivágni a maratoni programnak.


- Szépség-gyár Szempilla Lifting - kontakt képzés személyesen, VAGY online ZOOM-on Tornyi Alexandrával, 4 órás program - 55 000.- /A Szépség-gyár Lifting szettjének alkalmazása gyakorlatban, a program elméleti megbeszéléssel kezdődik, és modellen való gyakorlással fejeződik be/

Ez az oktatás segít elsajátítani a szempilla liftingszett helyes használatát, betekintést enged a szemöldök laminálás fortélyaiba is. Témái közé tartoznak: részletes elmélet, melynek során megismertetünk a természetes szempilla ívesítéséhez használandó készlet anyagaival, eszközeivel, menetével, hibalehetőségeivel, tartósságával, majd gyakorlat a hozott modellen.A képzés időtartama hozzávetőlegesen 4 óra.

- Szépség-gyár Gyakorló órák a választott expert oktatóval és helyszínen 4 órás időtartamban - 55 000.- /A gyakorló órákon tematikusan a kiválasztott probléma feltárása és megoldása történik. Figyelem, NEM képzés, kifejezetten gyakorló óra tanári felügyelettel, hibajavítási lehetőséggel!/

A gyakorló órákat akkor érdemes választani, ha alapvetően nem érzi a tanuló szükségét egy újabb képzés elvégzésének és speciálisan beazonosítható problémával küzd. Előlevelezéssel, korábbi munkafotók online bemutatásával lehetséges az egyeztetés. A program 4 órás, elméleti rész nélkül. Kifejezettem a kérdéses hiba megoldására, kiküszöbölésére fókuszál az oktatás és a résztvevő.

A gyakorlati rész során az összes anyagot, eszközt, nyomtatványokat biztosítjuk, beleértve a legújabb technikai vagy anyag-, eszközújdonságok használatát, alkalmazását.
Kezdőcsomagjaink kedvezményes áron vásárolhatók meg a Szépség-gyár webshopjában, de egyéni összetételű kezdőkészlet vásárlásához is lehetőséget, segítséget nyújtunk. Ha bármely VIP szolgáltatásunkat veszed igénybe, esetleg a 2 napos képzések valamelyikén veszel részt, akkor későbbi fejlődésedet zárt Facebook csoportjainkban és tanulói messenger levelezésben is tovább tudjuk segíteni, a programokon való részvételről mind az elméleti anyag megismeréséről, mind a gyakorlati órai részvételről tanúsítványt nyújtunk.
Az oktatásokra a modellt neked kell biztosítanod. / A modell lojalitása, türelme kiemelten lényeges. Nem viselhet műszempillát, ne legyen sminkelt, szempillái legyenek épek, hiánytalanok, szeme legyen egészséges, ne szenvedjen semmilyen betegségben, legyen nagykorú, ne legyen várandós. Ha kontaktlencsét visel, akkor legyenek nála kellékek annak eltávolítására/

Fontos információ, hogy a szempillaépítés tevékenységre az iparkamara ajánlása szerint jelenleg kozmetikusi, vagy a régebbi szépségtanácsadói, esetleg az új típusú sminkes és szempillaépítői SZAKKÉPESÍTŐ tanulmányok elvégzésével tudsz vállalkozást indítani. Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány oldalon ettől eltérő információkat olvashattok, és VALÓBAN lehetséges jelenleg vállalkozást indítani ezen képesítések nélkül is, de mi mindig azt javasoljuk, hogy a munkavégzéshez szükséges képesítésről kizárólag hivatalos oldalakon AKTUÁLISAN végezzen információgyűjtést minden érdeklődő.

A Szépség-gyár metódusát átadó oktatók nem akkreditált felnőttképzési intézmény keretein belül működnek, mi szempillaépítő tanfolyamainkon ráépülő képzésként adjuk át kiemelkedő minőségű és mennyiségű tapasztalatunkat, tudásunkat. Képzéseink elvégzéséhez, meghallgatásához nem kérünk szakmai végzettséget igazoló dokumentumokat.

KÉPZÉSEINK ELVÉGZÉSÉRŐL EMLÉK TANÚSÍTVÁNYT ÉS FAR RENDSZERBEN REGISZTRÁLTKÉNT HIVATALOS TANÚSÍTVÁNYT IS NYÚJTUNK!

Felnőttképzési engedélyszámaink: B/2023/000180 B/2023/000302 B/2020/005198

További információkért, vagy időpontegyeztetéshez, kérlek, írj nekünk az anita@szepseg-gyar.hu e-mail címre, vagy Facebook, esetleg Instagram oldalunkra, esetleg hívj bennünket a +36308363631-es telefonszámon.